Често задавани въпроси 
Какво е internethoteli.com?
internethoteli.com е онлайн каталог на различни обекти за настаняване в България като хотели, квартири, къщи за гости, вили, апартаменти, апарт-хотели, хостели, хижи, хотелски комплекс и други.
Как да намеря обект за настаняване?
Всички обекти за настаняване се регистрират към населеното място, където се намират, или към най-близкостоящото такова. Изберете населеното място, което искате да посетите, и ще се зареди списък с обекти за настаняване в него.
Как да се свържа с хотел, който ми харесва?
Контактът с всеки обект е директен. Може да позвъните на публикуваните телефонни номера или да посетите официалния уебсайт на обекта и оттам да направите запитване.
Мога ли да направя резервация онлайн?
internethoteli.com предоставя възможност на всеки потребител възможност да се свърже директно с обект по избор и лично да договори с обекта условията на своя престой, затова и резервации онлайн в реално време не се извършват.
Каква информация се публикува в internethoteli.com?
За всеки обект за настаняване в каталога се публикува информация - снимков материал, текстове, данни за контакт, категория, предлагани услуги и удобства - на база неговия официален уебсайт и/или такава предоставена директно от представител на съответния обект за настаняване. Информацията в internethoteli.com се публикува въз снова на презумпцията "такава, каквато е", без каквито и да било гаранции, изрични или по подразбиране. internethoteli.com не носи отговорност за информация, публикувана в уебсайтове, към които каталогът е публикувал хипервръзки, или уебсайтове, които са публикували хипервръзки към internethoteli.com. Каталогът няма задължението и не гарантира достоверността и точността, нито верността на информацията, получена от името на обектите за настаняване.
Как се обновява информацията за даден обект?
Използвайте формуляра за контакт на internethoteli.com, за да изпратите актуални данни, които ще бъдат своевременно обновени.
Как може да се добави хотел в internethoteli.com?
Използвайте формуляра за регистрация на обекти, за да изпратите подробна информация за обекта, на който сте представител. Наш представител ще се свърже с Вас с повече информация.
© 2024 internethoteli.com. Всички права запазени.